Nieuws

De Sterretjes

De Sterretjes schoolnieuws 14 september 2018

Deze week zijn we begonnen om te ontdekken wat er in een materialenkist van het Project Jongleren in het verkeer zo alles zit. Bijvoorbeeld een bak met: stoepenset, bochtenset, rotonde, houten autootjes, houten verkeerslicht, 7 verkeersbordjes en een verkeersplaat die bij het boek Verkeersverkenning hoort.

Dit project wordt ondersteund door de gemeente Lelystad en daarom hebben we deze materialenkist gratis gekregen. Er komt ook een ouderavond (31 oktober) waar dit thema nog verder uitgelegd wordt, werkelijk interessant.

In de volgende weken houden we ons met dit thema bezig, maar natuurlijk ook met het veranderen van de natuur in dit seizoen.

Deze week was er ook een meisje op bezoek om te kijken of ze verder bij ons wil blijven. Ik denk dat ze graag terug wil komen.

Wij wensen u een heel fijn weekend.

De Sterretjes schoolnieuws 7 september 2018

Deze week was het belangrijkste voor iedereen om weer te wennen aan de Sterretjes en aan alle veranderingen. Maar dat ging heel snel en wij hebben rustig met elkaar gespeeld. Sommige kinderen hadden ook veel te vertellen over de vakantie, bijvoorbeeld over al die dieren die ze hadden gezien.

Vandaag hebben we dan afscheid genomen van Juf Marianne. De ouders waren ook uitgenodigd om gezellig muffins mee te eten. Wij bedanken Marianne voor haar fantastische werk en wensen haar het allerbeste.

 

Even voorstellen..

Hallo, ik ben nieuw bij de Kinderopvang de Sterretjes. Mijn naam is Gerda Bisschop Doornbosch. Ik ben al gepensioneerd, maar kan het werken niet laten. Het is veel te leuk. De laatste jaren was ik gastouder. Ik ben o.a. de moeder van (Juf) Femke, Annemarieke, Suzanne en Roeland, allemaal volwassen inmiddels. Als er mensen zijn die meer willen weten, dan geef ik daar graag antwoord op. Fijn weekend.

De Sterretjes schoolnieuws 20 juli 2018

Ja vandaag echt de laatste werkdag. Het lokaal is helemaal leeg. We hebben hulp gehad van de kinderen in de school en juf Rosalinde en een paar ouders.  Nu gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Af gelopen maandag en woensdag afscheid genomen van Sarah en Felicia zij worden in de vakantie 4 jaar en gaan na de vakantie naar de grote school. Ook was het onze laatste week om te spelen bij de Sterretjes. Juf Iris heeft een poppenvoorstelling gegeven over Tim die aan zijn vriendin Elizabeth de slak verteld dat hij met zijn luchtmobiel en de bus op vakantie gaat en terwijl de luchtmobiel vliegt zingen we het liedje van de “Helicopter” en als hij in de bus zit zingen we “de wielen van de bus” en we zagen ook de ooievaar waar Tim zo graag naar toe wilde gaan. En daarna ging tim weer terug naar huis waar Elizabeth heel blij was dat hij weer terug was.

Daarna zijn we met de ouders en de kinderen naar het voetbalveld gelopen en hebben daar gepicknickt met z’n allen. Er was volop eten en er werd rondgedeeld door de kinderen en de ouders.

Allemaal heel gezellig. De kinderen hebben heerlijk zitten smullen van al het lekkers dat was meegenomen. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie en lekker genieten van het mooie weer.

Pagina 1 van 4 | Volgende pagina